Over Mary's Magic

Marije met Mary's Magic

Niet Normaal, Lekker.

Vanuit mijn grote passie voor zowel fysieke als mentale gezondheid ben ik, Marije de Haan, in 2021 begonnen met Mary’s Magic.

Al mijn hele leven ben ik veel bezig met voeding, gezondheid en sport. Ik voel me mentaal en fysiek altijd beter als ik puur eet en goed voor mezelf zorg. En niet alleen ik, wetenschappelijk is het bewezen dat wat we eten van groot belang is op hoe we ons fysiek en mentaal voelen. Als we dát eten waar we blij van worden en ook nog eens eten wat goed is voor ons lichaam, heeft dit een enorm positief effect op ons.

Ik heb me vaak verbaasd over de ingrediëntenlijst van veel van het eten uit onze supermarkten. Al helemaal als je kijkt naar lekkere traktaties of tussendoortjes. Het is heel normaal dat deze bomvol goedkope conserveringsmiddelen en opvulstoffen zitten, die weinig waarde toevoegen voor ons lichaam. Maar waarom is dit normaal? Hoezo weten we vaak nog niet half wat we eigenlijk in ons lichaam stoppen? Dit moet toch beter kunnen?

Maar pure alternatieven die net zo lekker zijn? Die kon ik niet vinden. En daarom maak ik deze nu zelf voor je. Gezond en niet-normaal lekker, dat kan gewoon samen!

Mary’s Magic is met liefde en échte pure, natuurlijke en hoogwaarde ingrediënten gemaakt voor een positief effect op zowel fysiek als mentaal welzijn. Dit is nóg niet normaal, maar wel beter, en dat maakt deze chocolade niet-normaal, lekker. Voor een écht puur genietmoment waar je blij van wordt in alle aspecten.

Onze missie is om niet-normaal lekkere chocoladetraktaties te creëeren die voelen als een cadeau voor een ander of jezelf, die wonderen doen voor lichaam en ziel en die vreugde en gezondheid perfect samenbrengen.

 

 

 

Bestellingen en verzendingen

Brievenbus- of standaardverzending?

Heb je een bestelling met daarin 24 chocolate bars of minder? Dan heb je de keuze uit brievenbusverzending (€3,95) of standaardverzending (€6,95).

Door brievenbusverzending aan te vinken kies je voor een compacte verzending via een brievenbuspakje. Hierbij worden alle chocolate bars bij elkaar in een doosje gedaan die door je brievenbus past.

Wil je liever dat je pakketjes gescheiden blijven in verschillende zakjes, zodat je ze bijvoorbeeld als cadeautje kan weggeven? Selecteer dan standaard verzending.

Verzendkosten

Vanaf €50 euro bieden wij gratis verzending aan bestellingen binnen Nederland.

Wanneer worden mijn bestellingen verzonden?

Bestellingen worden iedere week op maandag of dinsdag verzonden via PostNL. De levertijd hierna is gewoonlijk 1 à 2 werkdagen.

Heb je de chocolate bars eerder nodig? Stuur een DM via Instagram: @marys.magic, en wie weet lukt het om ze al eerder bij je thuis te krijgen!

Zijn de producten vers?

Om de week maak ik nieuwe chocolate bars. Deze worden vervolgens koel en donker bewaard. De chocolate bars blijven ongeveer 2 maanden vers, dus je bent altijd verzekerd van verse producten!

Retourbeleid

Vanwege de aard van de producten accepteren we geen retourzendingen, tenzij:

- Je de verkeerde bestelling hebt ontvangen.

- De producten ernstig beschadigd zijn. Voeg in dit geval een afbeelding waarop de schade te zien is toe aan je bericht. Houd er rekening mee dat kleine gebreken deel uitmaken van handwerk en verzending.

Kan ik bestellen tijdens warme periodes?

Vanwege het smeltpunt van chocola adviseren wij om bij temperaturen van 28 °C of hoger geen chocolate bars te bestellen.

FAQ

Hoe kan ik de chocolate bars het beste bewaren?

Het beste kun je de chocolate bars op een koele, droge en donkere plek bewaren. Een temperatuur van rond de 10 graden is ideaal voor de combinatie van de vulling en de chocola. Vooral voor de vulling is een koele temperatuur van belang, ook voor de houdbaarheid.

Hoe lang zijn de chocolate bars houdbaar?

Mits koel bewaard zijn de chocolaatjes 1 tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van het type vulling.

Hoe worden de chocolate bars gezoet?

De vulling wordt uitsluitend met dadels gezoet. De 85% chocola wordt gemaakt van rauwe cacao en wordt gezoet met een klein beetje kokosbloesemsuiker.

Zijn de chocolate bars echt gezond?

De chocolate bars worden gemaakt met alleen maar pure ingrediënten en er worden geen kunstmatige toevoegingsmiddelen gebruikt. De dadels, noten, pinda's, kokosolie en rauwe cacao zitten boordevol voedingsstoffen en mineralen die gezondheidsbevorderend werken. Een treat voor je lichaam en geest ;)

B2B mogelijkheden

Mary's Magic maakt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en stuur een berichtje via instagram: @marys.magic of stuur een e-mail naar marysmagic.puurgenieten@gmail.com.

Instagram